Figyelem

Kedves Vásárlónk!
Cégünk KIZÁRÓLAG viszonteladókat szolgál ki.
Magánszemélyeket és nem viszonteladó vállalkozásokat NEM áll módunkban kiszolgálni.

Tisztelt ügyfeleink! ÁSZF 2024.03.27-i változata jelentős módosításokat tartalmaz, kérjük rendeléseik leadása előtt tekintsék át!

Megértését köszönjük!

Moher Food Kft

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Moher Food Kft. (továbbiakban Szolgáltató) számára kiemelkedő fontosságú az Ügyfél által a rendelés során rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, ezért elkötelezi magát az Ügyfelek személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely minden tekintetben megfelel Magyarország mindenkor hatályos, vonatkozó jogszabályi rendelkezéseinek.

A Szolgáltatónak jogában áll a Szolgáltató és az Ügyfél között létrejövő üzleti kapcsolattal összefüggésben az Ügyfél összes, a regisztráció során rendelkezésre bocsátott személyes adatát a megrendelés teljesítése, illetve hírlevél küldése céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően elektronikusan tárolni és feldolgozni. A rendelés során az Ügyfél az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával hozzájárul adatai időleges tárolásához. Ezt a megállapodást bármikor felbonthatja, ezt követően személyes adatai azonnal törlésre kerülnek. Az Ügyfelet továbbá megilleti a jog, hogy a neki megküldött hírlevélről bármikor leiratkozzék.

A Szolgáltató az általa kezelt adatokat a megrendelések teljesítéséhez szükséges, a kiszállítást végző személy részére történő adatszolgáltatást leszámítva harmadik félnek nem adja át. A kiszállítást végző személyek a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.

 

Személyes adatok hitelessége

Bizonyos adatok, információk elengedhetetlenek az Ügyfél általi regisztráció befejezéséhez, a rendelés felvételéhez, a számla kiállításához, illetve a szavatosság érvényesítéséhez. Nélkülük a Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a rendelést érvénytelennek minősítse. A honlap használatával az Ügyfél felelősséget vállal az általa megadott adatok hitelességéért és azok valóságnak való megfeleléséért. Hamis, valóságnak nem megfelelő adatok megadásával az Ügyfél megszegi az Általános Szerződési Feltételek adatszolgáltatásra vonatkozó rendelkezéseit. Ebben az esetben a téves címre kiküldött termék kiszállítási költsége (mely a Szolgáltató által, a rendelési címre tekintettel kerül meghatározásra) is az Ügyfelet terheli. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, amennyiben utánvétes szállításnál indokolatlanul nem veszi át az Ügyfél a terméket és erről előzetesen nem tájékoztatta a Szolgáltató Ügyfélszolgálatát e-mailben vagy telefonon.